.

.

lauantai 30. elokuuta 2014

Mukaan tarttunutta bloggaillessa

Muiden blogeja lukiessa on kiva löytää ideoita mm. sisustukseen, pukeutumiseen ja käsitöihin. Nytkin on muutama juttu tarttunut lukiessa.

Ensinnäkin pitkästä aikaa teki mieli syödä aamiaiseks täytetty croisantti, kun sellaiseen törmäsin. Nämä on kyllä niin hyviä silloin harvoin kun niitä tulee kaupasta mukaan otettua.


En enää muista missä tähän seuraavan törmäsin, mutta kun pääsin taas käymään Clasulla oli pakko napata mukaan tämä metallikori.Tiskipöydän alla on ollut jo jonkin aikaa tarkoitus järjestää roskapussit ja tiskirätit johonkin koriin tai vastaavaan. Tämä korin tullessa vastaan oli se pakko napata mukaan. Kori mahtui just nappiin tuonne kaapin ylähyllylle. Nyt pysyy nuokin tuolla hyllyllä järjestyksessä. Siellähän oli jo onnestään muovipussit omissa itse ompelemissani putkiloissaan. 

4 kommenttia:

 1. Minä ainakin hetki sitten herkuttelin croissanteilla, ne on niiiin hyviä, että olen ehkä liikaakin niihin hurahtanut. Tulee ostettua vähän väliä :D Tuo sinunkin kokonaisuus näyttää niin hyvältä (myös näin yömyöhäisellä blogeissa pyöriessä :D)

  Tuo kori on kyllä hieno! Meilläkin olisi tarvetta useammalle korille... hmm..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Croisantit on niin ihania sillon, kun ne on sellaisia tosi rapeita. Tuo kori ei edes ole hinnalla pilattu, oisko vitosen.

   Poista
 2. Oi miten herkullinen croisantti!
  Se on kyllä parasta blogeissa, että niistä saa niin paljon eri ideoita, mikä itsellä ei olisi tullut mieleenkään!
  Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkin verran on ideoita tarttunutkin mukaan. Niitä voi sitten tarvittaessa soveltaa omiin tarpeisiin sopiviks.

   Poista