.

.

lauantai 16. elokuuta 2014

Ulos vie taas tie

Blogissa on tällä hetkellä hieman hiljaiset ajat. Ideat postauksiin on hieman hukassa täällä suunnalla. Vasta hetki sitten huomasin, että blogin 1-vuotis päiväkin on jo ohitettu reippaasti. Katsotaan sitten tuleeko jossain vaiheessa syksymmällä arvontaa, kun nyt se jäi.

Kuten olen jo monessa kesän postauksessa todennut, että takapiha on ollut nyt laittamisen kohteena, niin nytkin.

Viikolla saatiin vihdoinkin etu- ja takapihalle talkoilla laatat laitettua takaisin. Aika kivat nuo harmaat onkin vanhoihin verrattuna. Nuo on myös kunnolliset ulos tarkoitetut laatat, jotka on myös turvallisemmat. 


Eksyin tänään shoppailureissullani Biltemaan. Se mitä lähdin sieltä hakemaan jäi saamatta, mutta heräteostoksina mukaan tarttui sydän ja kurre. Olen mietiskellyt pihalle koriste-esineitä ja nuo saa nyt tällä erää täyttää tuon aukon. Kynttilälyhty sai terassilta lähtöpassit. Se joutui siirtymään autokatos seinustalle. Kokeilin sitä ensin tuonne katonrajaan, mutta sitten hain tuon metallikoukum ja laitoin sen siihen. Nyt täytyy miettiä kumpiko olis parempi ja tulisko sitä siellä myös syksyn tullessa polteltua.Halusin takapihalle kyltin, kun sellaisen yhdessä sisustuslehdessä näin. Varastosta löytyi pala puuta jonka maalasin valkoisella - ja liitutaulu maalilla. Siihen nyt kirjoittelin kokeeksi Garden Dreams. Muutama muukin idea tekstistä olis takataskussa. 


Kyltti meni nyt toistaiseksi terassille lyhdyn paikalle. Saa nähdä ruuvaanko sen ens kesänä porttiin niin kuin alkuperäinen ajatus oli.


Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti