.

.

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Näin sitten kävi Kotkassa

Kulunut viikko oli viimeinen kesälomaviikkoni, jonka pidin vasta nyt syyskuussa. Alkuviikko kului äidin ruokien äärellä. Viikonloppuna meninkin sitten ystäväni luokse Kotkaan. 

Tuolla reissulla lähtikin sitten shoppailut pienesti käsistä. Mukaan tarttui kakun koristelutarvikkeita, olanylilaukku ja kengät. Tuollaista olan yli menevää laukkua olenkin jonkin aikaa metsästänyt. Oli myös vielä pakko saada jotkin muut kengät kuin nilkkurit. On sitten ainakin ens keväälle kengät jo valmiina. 
Pieni vaatekaapin täydennyskin oli Lindexistä tarpeen. Eurokankaasta tarttui vetoketjujen ja neulojen lisäksi täysin heräteostona mukaan ihana Melli Mello kassi. Harmittelin jo Porvoo viikonloppuna, kun ei ole sopivan isoa kosteuttakin kestävää kassia. Tuo alla oleva oli niin ihana, että se oli vaan pakko napata mukaan. Ystäväni kierrätti myös muutamilla paikallisilla kirpuilla. En ollut etsimässä sieltä yhtään mitään. Leivosvuokien varasto karttui taas hieman. Jokin ihmeellinen juttu tapahtui noiden vaakojen osalta. Olen niitä nähnyt muutamissa blogeissa ja se on jäänyt hautumaan. Ensin tuli vastaan yhdeltä kirpulta tuo oranssi. Nappasin sen mukaan ajatuksella katsotaan miten istuu kotiin värinsä puolesta. 


Toisella kirpulla oliskin ollut tuo samainen vaaka valkoisena. Meinasin jo sen napata mukaani, mutta se taisi olla rikki, joten jätin sen sinne. Mukaan tarttui kuitenkin tuo hieman uudempi vaaka. Nyt katsonkin sitten löytääkö molemmat paikkansa vai meneekö jompikumpi omaan kirppiskasaani. 


4 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä!
  Minäkin olen etsiskellyt noita vanhoja vaakoja, mutta mieleistä ei ole tullut vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo vaa'at oli pakko napata mukaan kun vihdoinkin sellaisiin törmäsin.

   Poista
 2. Eihän täällä Kotkassa olekkaan kuin muutama kirpputori missä käydä ;) Kivoja löytöjä olet täällä tehnyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän monta kirpputoria löyty josta viimesimmällä olisin voinu tehdä enemmänkin löytöjä.

   Poista