.

.

lauantai 6. syyskuuta 2014

Shoppailua, shoppailua ja shoppailua

Kotona ei ole viimeisen viikon aikana edistynyt mikään asia. Joka ilta töiden jälkeen olen ollut aivan loppu. Illat onkin mennyt telkun kattomisessa, mutta aina en ole edes nähnyt sitä mitä ohjelmaa meni, koska olen nukahtanut sohvalle. Odotankin, että ensi viikko menisi nopeasti, koska sitten koittaisi viikon irtaantuminen oravanpyörästä. Siitä ei kuitenkaan ole hirveästi hyötyä loppupeleissä, koska sitten joudun tekemään myös osan työkaverin töistä.

Tästä johtuen aionkin nyt esitellä viikon ostoksiani. Toivottavasti ens viikolla olis sitten jotain muutakin näytettävää. 

Sain alkuviikosta vihdoin ja viimein tilaamani vaaleanpunaiset tähtimukit. Jonkin aikaa näitä tulikin odotettua. Vaikka vaaleanpunainen ei varsinaisesti kuulukaan sisustusväreihini, ajattelin sisustaa terassia hieman hempeämmin ens kesästä lähtien. Joka kevät tulee kuitenkin aina se vaaleanpunaisen kaipuuu, joten keskitetään se sitten pihalle. 


Tänä viikonloppuna Keravalla on sirkusmarkkinat. Kävin siellä ekaa kertaa koskaan. Lähinnä lähdin sinne katsomaan kulkuetta. Markkinoilta ei mitään tarttunut mukaan. Lakuja hetken aikaa mietin, mutta päätin jättää ostamatta.

Sen jälkeen suuntasinkin Tikkurilaan. Tarkoituksena oli käydä poikkeamassa Nanetten Tähtisadetta ja valkoista vimmaa blogista mainitsemassa Pihapihlajassa. Lähinnä lähdin sinne Greengaten perässä.


Greengatea tarttuikin mukaan parin lattekupin verran. Sen lisäksi kotiin mukaan pääsivät tulitikku laatikko sekä tähti ja sydän koristeet. 

Lopuksi vielä ostin Tuusulan Eurokankaasta kolmea kangasta. Näistä valmistuvista tuotteista sitten lisää myöhemmin. Nyt ne on kutistettu ja odottavat seuraavaksi silitystä. 
6 kommenttia:

 1. Mulla on noita kahta päällimmäistä kangasta vaaleanpunaisena - tyynyissä. Kauniit mukit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähdet ja pilkut sopii moneen. Itsellänikin on noita kankaita muutamassa värissä. Tarkoitus olisi kartuttaa etenkin Greengate lattekuppien määrää.

   Poista
 2. Tosi kivat noi kupit! Ja kyllä se töissäkin jokusen viikon päästä helpottaa. :) -Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti helpottais mahdollisimman pian :)

   Poista
 3. Kivoja ostoksia!
  Nuo Greengaten kupit on kyllä ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko saada syys uutta Greengatea hyllyyn :)

   Poista