.

.

sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Kummitytön lahja

 Kummitytölläni on tänään 2-vuotissynttärit. Tällä kertaa ne jäivät itseltäni valitettavasti välistä. Päätin kuitenkin lähettää hänelle paketin postin kautta. Onneksi postista löytyi tälläinen ihana Muumipaketti pienelle Muumi fanille.Samalla kun tein enemmänkin simppeleitä kortteja tein myös tämän kortin. 
Se lähtikin tällä kertaa lahjan mukana.Alunperin tarkoitus oli kääriä lahja johonkin kotoa löytyvään paperiin. Jumbon Prismassa kuitenkin vastaan tuli vaaleanpunainen Muumi paperi. Vaikka ihan kummitytön suosikit eivät siinä olekaan halusin kuitenkin sitä paperia.


Pyrin aina jos mahdollista tekemään lahjat itse. Mielestäni itse tehty lahja on arvokkaampi kuin kaupasta löytyvä valmis lahja. 

Seuraavat kuvat tuli otettua ulkona. Pitkään mietin missä saisin parhaiten kuvattua viirinauhan ja totesin, että ulkona on sopiva ripustuspaikka.

Tähän viirinauhaan hain mittoja ja mallia Kaikki kaunis on käsin tehty kirjasta. Viirinauhoja varmaan kokeilen tehdä muutaman lisää joulunajan myyjäisiäkin silmällä pitäen. 


Pehmopöllöjä oon ihastellut monessakin yhteydessä netissä. Netistä sitten kaivoinkin ideaa pöllön muotoon. Kaavat tuli piirettyä vapaalla kädellä sopivaan suuntaan. Silmiin käytin Iittalan kartiolasia. Tuli taas todettua miten joitain ompelujuttuja pitäis tehdä useamminkin. En muista milloin olen viimeks tehnyt applikaatioita ja meinasinkin tuskastua noita silmiä ja siipiä tehdessä. Nenä oli se helpoin ommella. 


Vielä yhteiskuva molemmista lahjan osista yhdessä.
8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se oli kyl aika ihana pakko myöntää.

   Poista
 2. Hienot lahjat kummtyttösi saa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin tykkään noista. Tuli onnistumisen ilo.

   Poista
 3. On kyllä hieno lahja! Ihanaa kuinka olet nähnyt vaivaa sen eteen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Visio oli selvä joten pakko oli saada se toteutettua.

   Poista
 4. Sä olet kyllä taitava! Eritoten ihastuin tuohon pöllöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavoitteena olis kehittää ompelutaitojani.

   Poista