.

.

perjantai 28. marraskuuta 2014

Karkkikurssi

Postaukset tulee nyt hieman jälkijunassa kun en oo niitä saanu aikaiseksi tänne päivitellä. 

Alkuviikon suru-uutinen on vetänyt vähän hiljaiseksi. Loppu viikko onkin ollut hieman vaikea, koska voimat on hieman vähissä, mutta samaan aikaan töissä on ollut täys hötkyily päällä miehistövajeen vuoks. 


Keskiviikkona piti kiirehtiä äkkiä töistä kotiin. Illalla kun oli luvassa Järvenpään opiston järjestelmä karkkikurssi. Kurssilla oli tarkoitus tehdä itse makeisia. Mulla ei tunnu vaan tänä syksynä olevan onnea näiden kurssien kanssa. 

Porukka jaettiin kahden hengen ryhmiin ja sain parini kanssa tehtäväksi vain appelsiinikonvehti reseptin. 


Muutama pari teki jopa kolmekin reseptiä kurssilla. Olen vielä kaiken lisäksi allerginen kaikille sitrushedelmille, joka piti kyllä tulla opettajalle selväksi. Eli tein sitten karkkeja joita en voinut itse edes maistaa. 

Kurssilla saatiin mukaan kasa reseptejä joita päästiin maistelemaan kurssilla. Oletin, että olisin jotain oppinut tekemään niistä kurssilla kuten esitteessä oli maininta, mutta nyt joudunkin ne opettelemaan itse kotona. Harkittenkin tämän ja edellisen kurssin jäljiltä laitanko kaikki opiston kurssit boikottiin. En halua maksaa kurssimaksuja turhasta kun tarkoitus olisi oppia jotain tekemäänkin. Ihan samahan se on sitten kokeilla itse kotona. Säästyy kurssimaksutkin sitten johonkin muuhun. 

Rocky Road Fudge, Pähkinänougat, Marianne tryffelit, Baileys-konvehdit, Nekut.


Vaalea pehmeä nougat, Riisisuklaa, Vaahtokarkit, Appelsiinikonvehdit, Pehmät pistaasi-valkosuklaaruudut.


Puolukkamarmeladi. Laku fugdesta ei ole kuvaa. Siinä on karkit mitä kurssin reseptivihkossa oli. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti