.

.

perjantai 14. marraskuuta 2014

Tampereen kädentaitomessujen esivalmistelua

Viikonloppuna on taas Tampereella Euroopan suurimmat kädentaitomessut. Noille messuille on nyt päästävä jo kolmatta kertaa peräkkäin. Siellä on ihan hirveesti nähtävää kahdessa hallissa olevissa käsiteollisuusalan kojuissa. Se on hyvä tilaisuus hankkia materiaaleja eri yrityksiltä. Etenkin näin joulun aikaan itse tekemiinsä joulukortteihin ja -lahjoihin. Sieltä löytää myös erilaisia kivoja juttuja joulupukin lahjasäkkiin. 


Viime vuotiseen tapaan olen tänäkin vuonna tulostanut messujen sivuilta kahden hallin pohjakartat. Karttoihin merkasin must go pisteet ja kirjoitin niiden nimet myös papereiden taakse.  


Totesin viime vuotisen erilisen excel-listan turhaksi. Helpompi kirjoittaa kartan taakse sen hallin kojut. Karttaan on merkitty aika paljon askartelutarvikkeiden myyjiä. Tänä vuonna olisikin tarkoitus etsiä enemmän ompeluun liittyviä kojuja, koska se on alkanut kiinnostamaan entistä enemmän.


Olisi kiva ehtiä ottamaan osaa myös Kässätreffeille, mutta saa nähä saanko muita mukana olijoita innostumaan ajatuksesta. Se tarkoittaisi hieman pitkää messupäivää kun heti aamusta on tarkoitus olla paikan päällä. 


Harkitten jopa meneväni ompelemaan tilkkublokin Tampereen yliopistollisen sairaalan lasten osastoille lahjoitettaviin tilkkupeittoihin. 

Tämä on myös eka kerta kun osallistun mihinkään messuille blogistina. Joten jos tunnistat niin nykäisethän hihasta. Toivottavasti tavataan messuilla. 


2 kommenttia:

 1. Tuo on tosi hyvä idea merkitä paikat etukäteen missä aikoo käydä. Tuleepahan kierrettyä itselle mielenkiintoisimmat paikat.
  Kivaa ja inspiroivaa messuilua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon todennut tuon hyväks tavaks juurikin sen vuoksi, että tulee käytyä ainakin ne missä haluaa tehdä ostoksia jos messuväsymys alkaa vaivaamaan.

   Poista