.

.

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Tampereen kädentaidot messut messupostaustaEilinen päivä tuli vietettyä Tampereen kädentaidot messuilla. Aamulla aikaisin lähdettiin äidin ja kälyn kanssa liikkeelle. Perille saavuttaessa noin puol kymmenen aikaan ei ollut viime vuodesta tuttua pitkää jonoa vaan pääsimme jouhevasti messuhallin kupeeseen. Pääsimme hieman yllättäen jonosta 
pohjoisen sisäänkäynnin lähelle parkkiin vaikka se näytti täydeltä. Itse kiersin kuitenkin sisälle pääsisäänkäynnin kautta.

Kuvailin sitten aulassa muutaman kuvan televisioruudulta, kun odottelin tietoa missä kohtaisimme ennen messujen kiertelyä.


 Tänä vuonna kiersimme vain A- ja C-hallit. Niissä halleissa on sekä valmiiden käsitöiden että tarvikkeiden myyjiä. Suomen Kädentaidot  ja samanaikaisesti pidettävät Tampereen Taidemessut on koonnu yhteensä 785 näytteilleasettajaa.

Alla on pari yleiskuvaa C-hallista. Kävijäodotus messuille on yli 30 000. Ihmisiä oli melkoisesti liikkeellä lauantaina, jonka muutamilla käytävillä sai huomata ruuhkautumisessa. Yleisesti ottaen käytävillä oli hyvin tilaa ja kojujen tarjontaa pääsi läheltä katsomaan. 
Käytäviä kierrellessä ei paljoa kameraa ehtinyt kaivella esiin, kun oli niin paljon kaikkea nähtävää ympärillä. Muutamia uusiakin ideoita tarttui messuilta mukaan. 

Yhteishyvän ja Novitan järjestämään pipokilpailuun tuli yhteensä 415 pipoa. Kaikki kilpailupipot on esillä messuilla. Pipot lahjoitetaan sen jälkeen Pelastakaa Lapset ry:n kautta hyväntekeväisyyteen. Novita, Pirkka-lehti ja Fazer on järjestäneet syksyn aikana Karkkineule-kilpailun. Kilpailun tarkoituksena on ollut inspiroitua Fazerin käärepapereista. Kilpailun herkullista satoa oli nähtävillä messuilla. Messuostoksia tuli melkoisesti tehtyä. Niistä laitan vielä erikseen oman postauksensa. Itselläni meni enemmän tarvikkeiden ostamisen puolella. Tuleva joulu oli niissä eniten havaittavissa. Saamani messuopas oli hyvin kätevä. Siihen oli helppo merkkailla kojuja kierrellessä mielenkiintoisia uusia kojuja ylös joissa ei välttämättä tällä kertaa tullut tehtyä hankintoja. Voi kuitenkin vierailla osan kotisivuilla tutkailemassa koko valikoimaa ja mahdollisesti tehdä myös sitä kautta ostoksia. Messuopas on kuitenkin erittäin edullinen sijoitus, jos vertaa esimerkiksi koiranäyttelyiden luetteloihin, jotka vaan kallistuvat vuosi vuodelta. 


Messut on vielä tänään sunnuntaina auki klo 10:00-17:00, joten sinne vaan jos vielä et ole ehtinyt piipahtaan. 

Ensi vuonna on taas päästävä messuille.* Yhteistyöpostaus *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti