.

.

maanantai 17. marraskuuta 2014

Tampereen kädentaitomessut ostoksia

Vielä tämä postaus mennään messuhengessä, mutta seuraavassa palataan sitten taas muihin aiheisin. Tulevat postaukset taitaa kyllä olla aika käsityöpainotteisia, koska joulumyyjäiset alkaa painamaan lujaa päälle.

Tähän alkuun ajattelin laittaa kuvat kahdesta ainoasta valmiista tuotteesta, jotka messuilta ostin. Ensimmäisenä niistä on tämä voirasian kanteen mahtuva voi veisi. Tämä on kyllä todella kätevä keksintö. Näitä myi muistaakseni Koivukauha.


Tämä seuraava on tälläinen enempi heräteostos. Poikkesin Taide Miloun kojulla etsimässä cockeriaiheisia magneetteja jääkaapin ja pakastimen oveen. Niistä ei kuitenkaan löytynyt yksivärisiä. Sitten Milla huomasi silmälasini ja mainitsi punaisen cockerin löytävän puhdistusliinasta. No sehän oli sitten aivan pakko napata mukaan. 


Käly kun sattui olemaan mukana laitoin hänet valitsemaan sopivat sävyt kummityttöni uutta päiväpeittoa varten. Mukaan tarttui Hämeen Tekstiilituonnista violetin värisiä puuvillakankaita. 


Raijan aitasta oli pakko ostaa punaista pellavaa. Kuva vääristää väriä, koska oikeasti se on tummemman punainen eikä noin jouluinen. Tälle on suunnitelma olemassa, mutta siitä lisää jos saan sen toteutettua. 


Ompeluihin liittyen ostin merkkauskynän ja täyttölyijyä Kouvolan Konetikistä.


Sinelli myi messutarjouksessa timanttitarroja, joten niitä oli pakko saada. 


Messuilta oli hakusessa näitä vanhoja joulukuvia kortteihin. Samalla oli pakko saada jouluista paperia Villakeijusta.


Teippitarhasta oli myös suunnitelmissa ostaa liitutaulutarraa. Tälle on jo käyttötarkoitus, josta toivottavasti hetken päästä saan tehtyä myös postauksen. 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti