.

.

torstai 8. tammikuuta 2015

DYI: Liiton kalenterin tuunaus

Oon ollu pitkään paperikalenterin kannattaja. Aina on pitäny uus kalenteri käydä vuoden lopussa ostamassa. Kuitenkin viime vuosina paperikalenterin täyttö on jäänyt minimaaliseksi. Vaan ne mitä voi tarttee myöhemmin katsoa esim. koiriin liittyviä asioita. 

Liitolta tulee, joka vuosi kalenteri. Tähän asti se on mennyt suoraan paperiroskikseen, koska en ole osannut sitä käyttää. Tänä vuonna aattelin kokeilla josko se vois ajaa sitä paperikalenterin virkaa ostokalenterin sijaan. 


Valitettavasti kalenteri ei ihan sellasenaan oo väritykseltään omaa silmääni miellyttävä, joten tuunattavahan se oli. Tuunaus välineiks muodostuivat Ikean lahjapaperi ja Teippitarhan washiteippi. Teippiä käytin paperin teippaamiseen kalenterin sisäpuolelle. 


Laitoin päälle vielä palan kontaktimuovi, jotta kestää sitten kovempaakin käyttöä.

 


Tältä näyttää sitten valmis tuunattu kalenteri. Tykkään tästä paljon enemmän kuin tuosta vaaleansinisestä versiosta. Hieman tuo kierteen alla oleva vaaleansinisyys rikkoo ilmeen. Mietitään siihen sitten ens kerralla parannusta, jos tää osottautuu toimivaks. 4 kommenttia:

 1. Hieno tuunaus!
  Pistänpä idean muistiin ensi vuotta varten, kun liiton kalenteri taas tulee ;)
  Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, saa omannäköisensä kalenterin helposti. Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Kiva tuunaus! Kalenterista tuli niin paljon kauniimpi :)

  VastaaPoista
 3. Mahtava tuunaus. Jos kalenterin tuunus kiinnostaa enemmän https://www.facebook.com/groups/kalenterimania/ Facebookissa on ryhmä sellaiselle tuunaus-hulluudelle. :D

  VastaaPoista