.

.

lauantai 28. helmikuuta 2015

Snö of Sweden


Blogiin tulikin sitten nyt melkein kuukauden mittainen suunnittelematon tauko. Jotenkin vain ei ole ollut mitään ideoita sisustuksen suhteen eikä mistään muustakaan ole tullut kirjoitettua. Instagramiin on tullut muutamia kuvia julkaistua tauon aikana.Lomalla tuli risteiltyä Turusta Tukholmaan Op Lounaismaan jäsenilleen järjestämällä perinteisellä talvilomaristeilyllä. Enpä muista milloin olisin tehnyt puhtaasti risteilyä Tukholman suuntaan ilman, että laivasta pääsee maihin. Tuli sitten nähtyä nyt Viking Grace. Hieman jäi sekava kuva missä mikin laivalla sijaitsi. 

Pitkään olen haaveillut ostavani Snö of Sweden korun, mutta aina se on hinnan vuoksi jäänyt tekemättä. Nyt päätin panostaa itseeni ja ostin ensimmäisen rannekoruni kyseiseltä merkiltä. Tuo on tuollainen aika yksinkertainen koristeiltaan niin sopii sitten moneen menoon. Piti myös käyttää tax freessä hyödykseen edulliset hinnat ja ostaa Body Shopin kosteusvoide, joka oli muutenkin jo päässyt ostoslistalle.Tulihan laivalta ostettua myös pakolliset karkkiostot. Ne onneks pysy sentään maltillisina. Syystä siihen lisää sitten toisella kerralla.5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on juurikin tuollainen ihana simppeli jossa on sitä jotakin.

   Poista
 2. Kauniin rannekorun olet laivalta löytänyt!
  Kelpaisi minullekin ;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valinnan vaikeus meinas kyllä tulla ekaa korua ostaessa.

   Poista
 3. Ompa kaunis! Ja blogisi muutenkin, tänne kun eksyin :) Jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa omaa blogiani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit ilahduttavat ja lukijaksikin saa alkaa =)

  VastaaPoista