.

.

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Hyvinnoinnin vuosi

En tehnyt tänäkään vuonna mitään Uuden Vuoden lupauksia. Sen sijaan helmikuun puolessa välissä kun tuli taas vuosi lisää tein päätöksen. Nyt riittää jossittelu ja rypeminen. Nyt on tarkoitus alkaa voimaan hyvin. Tarkoitus on pudottaa painoa, mutta ennen kaikkea keskittyä tekemään valintoja, jotka auttavat voimaan hyvin. Muutoksia joilla voi edistää hyvinvointia päivittäin.


Liikunnan määrää on tarkoitus lisätä ja sen vuoksi ostinkin nyt alkuun kymppikerran kortin salille. Motivaatio säännölliseen liikkumiseen jumpissa ja salilla käyntiin pitää saada ylös ja sitten on tarkoitus hankkia vuosijäsenyys. 


Paljon on vuosien saatossa tullut pinttyneitäkin tapoja ruokailuissa. Ruokavalion osalta tuleekin miettiä uusia rutiineja ja keskittyä muuttamaan tottumuksia terveellisempään suuntaan. Suurin haaste muutoksessa tulee olemaan oma pää. Yleensä into lopahtaa jos ei heti ala tapahtumaan muutosta. Nyt ei kuitenkaan ole tarkoitus ottaa mitään lyhyttä projektia vaan loppuelämän kantava muutos.


Siinäpä sitä onkin haastetta seuraaville kuukauksille. Saada hyvinvoinnin metsästyksen kantamaan pidemmästi kuin pari-kolme viikkoa.

Viimeisin viikko kun on mennyt flunssan kourissa niin heti alkuun saatiin kunnon takapakkia ja haastetta palata takaisin alkuun. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti