.

.

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kukkia ja puutarhanhoitoa

Bloggaaminen on sen verta edistynyt viime kerrasta, että kamera on kulkenu paremmin mukana. Vielä kun ehtisi päivittämään kuvat myös tänne blogiin. Tuntuu päivissä olevan vaan liian vähän tunteja.

Nyt oon vihdoinkin saanu puutarhan kevät työt alotettua. Sekä etu- että takapihan kukkapenkit on käyty läpi talven jälkeen. Hieman myöhässä oon tänä vuonna verrattuna viime vuoteen. No eiköhän tässä vielä hyvin kerkiä.


Muutamat perennat ei ainakaan viä oo noussu etupihalla talven jälkeen. Toivottavasti nousevat vielä sieltä. Nyt keväällä tuskin maltan odottaa milloin alppiruusu alkaa kukkia. Hyvin siinä ainakin on nuppuja. 


Pensas penkissä kaikki pensaat on alkanu kivasti vihertämään. Sielläkin on odotettavissa kevään edetessä kukkaloistoa. Tuohon pensaiden alle pitäis jotain keksiä, koska pelkällä mullalla se ei oo mitenkään silmän ilo.Perennapenkki onkin sitten taas oma lukunsa. Siellä pitäisi olla kaksi särkynyttä sydäntä. Toista vaan ei löydy mistään. Kaikki muut kolme ovat jo lähemmäs kymmenen senttiä nousseet. Muutenkin kohta johon viime vuonna laitoin uusia perennoja on aika tyhjänä vielä tällä hetkellä. Saa sitten nähdä montako perenaa pitää uusia. Orvokit on tänäkin vuonna ekat kesäkukat mitä pihalle tuli. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti